Serra: La marató de lectura obri les activitats culturals de tardor

cartel serra

Amb el taller d’escriptura creativa online de l’escriptora Anna Moner han arrancat les activitats de la IX Marató de Lectura Camp de Túria-Serranía. Un projecte intermunicipal amb activitats per fomentar la lectura entre totes les edats.

El dissabte 28 es celebrarà un taller de manga a l’Espai Jove amb Maria Isabel Simeón.

L’activitat de narració per a adults serà el 5 d’octubre amb Sherezade Barjali i el 8 serà el torn del contacontes per a les persones menudes amb Felip Kervarec. Un escpectacle de dansa i narració a la Casa de la Cultura el dia 19 suposarà el punt final de les activitats on s’entregaran els premis del concurs local de fotografia.

Hui també se posa en marxa el concurs, ‘1.001 maneres de llegir’, que vol arreplegar imatges que tinguen con a referència la lectura, els llibres, l’acte lector en qualsevol lloc, públic o privat i on es puga apreciar la riquesa paisatgística, cultural i artística de la població.

Les obres es poden presentar fins al 4 d’octubre i que s’exposaran a la biblioteca per a la seua votació.

Els concursos intercomarcals estaran presents també. El sisé de microrelats enguany fent homenatge al poeta del poble Vicent Andrés Estellés i el tercer d’anime manga.

La Marató de Lectura és un projecte de foment lector que compartim entre les comarques de Camp de Túria i la Serrania i les poblacions de Marines, Olocau, Gàtova Nàquera, Serra, Loriguilla, Casinos, Alcublas i Villar del Arzobispo.

Un projecte que arriba a la seua novena edició gràcies al suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València a través del SARC que subvenciona les activitats.

Paral·lelament, els clubs de lectura de la biblioteca municipal per a adults i per a les persones més menudes també han començat el seu curs els dies passats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà