Desbloquegen el parc d’emergències d’Olocau

parque emergencias Olocau

La Generalitat represa el projecte

L’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, s’ha reunit a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre amb el director general d’Emergències i Extinció d’Incendis, Alberto Martín, per a tractar diferents temes en matèria de seguretat, emergències i lluita contra el foc.

El tema central de la trobada ha sigut l’estat en el qual es troba el projecte del Parc d’Emergències d’Olocau, una infraestructura imprescindible per a millorar els protocols de prevenció i extinció d’incendis.

Martín ha informat que s’ha représ, ja que la modificació de pressupost necessària ha sigut resolta. A més, ha assegurat que ja hi ha una partida pressupostària per a la seua construcció. D’esta manera, només falta que la Conselleria de Justícia i Interior done el seu vistiplau perquè comencen les obres al més prompte possible.

Aixímateix, s’ha parlat de les necessitats delsvoluntaris de Protecció Civil, s’ha avançat en la col·laboració institucional cap a les accions de prevenció d’incendis que l’Ajuntamentd’Olocau té en marxa i s’han analitzat altres projectes i mesures en matèria d’emergències.

Segons el primer edil, la reunió ha sigut “molt fructífera”, ja que, com ha assegurat, “el desbloqueig del Parcd’Emergències és una magnífica notícia no sols per a Olocau, sinó també per als municipis del nostre entorn i per al futur del Parc Natural de la Serra Calderona”.

Ropero ha agraït la disposició del director general, qui “s’ha mostrat molt comprensiu i ha manifestat la seua voluntat de col·laborar amb el nostre municipi”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà