Riba-roja entrega 1.800 bons de 65 euros per a la volta al col·le

Bono cole Ribarroja

La iniciativa ha comptat amb 165.000 euros

Prop de 3.500 escolars han començatel curs en els col·legis i centres educatius de Riba-roja, cinc col·legis d’Infantil i Primària, les Escoletes Municipals i els Instituts de Secundària. Per a aquest nou curs, l’Ajuntament ha implementat una important iniciativa per a fer costat a les famílies amb xiquets i xiquetes, especialment en Educació Infantil, Primària i Secundària, en la compra de material escolar. Les famílies s’han beneficiat del nou “Bono Vuelve al Col·le amb el Comerç de Riba-roja”, una targeta amb un valor de 65 euros que pot ser utilitzada en comerços locals fins al 31 d’octubre de 2024.

Aquesta mesura, que substitueix a l’antic “col·le xec”, ha simplificat el procés de tramitació per a les famílies i a més beneficia directament als comerciants locals permetent rebre l’import gastat directament en els seus establiments a través del pagament amb targeta.

Amb 165.000 euros de pressupost municipal, el bo torna al col·le s’ha desenvolupat a través de les àrees d’Educació i Comerç,  en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València. Durant aquestes setmanes s’han repartit més de 1.800 bons que les famílies ja estan gastant en els 36 establiments locals adherits a la campanya. 

A través del bo ‘Tornada al Col·le’, el consistori pretén promocionar el comerç local, dinamitzar el teixit comercial, incentivar i impulsar les compres en els comerços adherits a la Campanya i fer costat a la ciutadania en les despeses de tornada al col·le, que han patit l’increment generat per la inflació.

L’usuari que realitze una compra en el comerç presentarà el seu val per valor de 65 euros per al seu bescanvi. L’establiment passarà el bo en format de targeta bancària prepagament pel datafono. Si l’import de la compra en l’establiment excedira de l’import d’aquest, el client haurà d’abonar l’excés mitjançant qualsevol mètode de pagament admés en l’establiment.

A més, la utilització del bo serà compatible amb qualsevol mena de descompte, oferta o rebaixa disponible en l’establiment comercial per al producte que es desitja adquirir.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà