Carla Quintero i Edu Roca, campions del món d’Aerostep

campeones del mundo aerostep Bétera

Sara Cuevas ha aconseguit la medalla de bronze

El nom de Bétera ha sonat aquest cap de setmana en Pésaro (Itàlia) on s’ha celebrat el Campionat del Món de Gimnàstica Aeròbica en el qual han participat tres veïns de la localitat.

Carla Quintero i Edu Roca han pujat a allò més alt del podi amb l’equip espanyol, aconseguint la medalla d’or en la modalitat Aerostep Júnior. Mentre que Sara Cuevas ha obtingut la tercera posició en la categoria d’Aerodance Age Group.

Una important fita en la seua trajectòria esportiva que hui ha sigut reconeguda per l’Ajuntament de Bétera. L’alcaldessa i regidora d’Esports, Elia Verdevío, ha felicitat, al costat de membres de la Corporació, a aquests tres veïns.

Verdevío ha manifestat que “el poble de Bétera està orgullós de tindre a aquests tres veïns en lo més alt de l’esport a nivell mundial. El seu excel·lent treball, la seua plena dedicació, el seu gran esforç i el seu brillant talent els ha portat a la primera línia del panorama esportiu internacional, sens dubte, són un referent” i ha continuat “des del Consistori continuarem donant suport a l’esport en totes les disciplines i continuarem treballant perquè els veïns i veïnes desenvolupen les seues carreres esportives a Bétera i ho facen en grans clubs i en millors instal·lacions”.

Els tres han signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament deixant constància de la seua gran actuació en el Mundial.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà