‘Veus contra el silenci’: conscienciació contra l’explotació sexual

olocau

El Saló d’Actesd’Olocau va acollir el taller ‘Veus contra el silenci’, emmarcat en la commemoració, el passatdia 23, del Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Xiquetes i Xiquets.


Una vintena de persones, de manera pràctica i dinàmica, van poder conéixer millor la terrible realitat que viuen milions de persones en el món a causa d’eixos delictes.

També hi van estar presents elsregidors Juan González i Olga Brínquez, qui prèviament va realitzar una breu presentació en la qual va parlar sobre la dimensió global que han adquirit l’explotació sexual i la tracta i sobre la dificultat que això comporta per a combatre-les en combinació amb els mitjans tecnològics emprats.

Aixímateix, va posar l’accent en la necessitat que es destinen més recursos per a desarticular estes xarxes i per a protegir les víctimes, i en la importància de conscienciar a tota la societat.

La iniciativa, organitzada per la Regidoria d’Igualtat i Dona amb la col·laboració del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, es va articular com una intervenció psicoeducativa i experiencial l’objectiu de la qual era informar sobre la magnitud i la gravetat de l’explotació sexual i el tràfic de persones a través de diferentsa ctivitats.

Laura Anjo i Isabel García, professionals de Terapia Aventura, van oferir una proposta centrada en la sensibilització perquè els i les assistents es convertiren en agents de canvi i es creara una resposta social davant un problema d’enorme magnitud i que comporta la vulneració i la violació dels drets humans més bàsics.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà