Loriguilla llança un vídeo de promoció turística

Els protagonistes són tots professionals i persones de Loriguilla

L’Ajuntament de Loriguilla ha realitzat un vídeo de promoció turística a través d’una subvenció de la Diputació de València emmarcada dins del programa IMPULSEM TURISME 2024 de l’ens provincial. En el vídeo es mostra “el bé que es viu ací durant tot l’any” i persegueix “posar en valor a les Persones com una de les riqueses fonamentals que ofereix la destinació turística de Loriguilla”, ha destacat l’alcaldessa, Montse Cervera.

Entre els objectius marcats per l’equip de govern de Loriguilla és donar a conéixer tots els encants del municipi, així com les seues tradicions, cultura i gastronomia. “Promocionem el municipi a través del talent dels loriguillanos. Els protagonistes són tots professionals i persones de Loriguilla”, ha recalcat l’alcaldessa Montse Cervera, qui ha reiterat que no fa falta buscar en altres llocs perquè “a Loriguilla tenim molt talent”.

L’audiovisual té una duració d’1 minut i 32 segons i d’ell s’han extret cinc píndoles amb diferents temàtiques del municipi: naturalesa, llocs, patrimoni, gastronomia i cultura de Loriguilla. “Es tracta d’un nou concepte de vídeo: cambra en mà, vistes aèries amb dron i molta naturalitat”, ha indicat Cervera.

Per part seua, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Carlos Rodado, ha dit que amb aquest nou vídeo “es fa un pas més en la promoció de Loriguilla amb el qual s’intenta conquistar a tota mena de turistes, familiar, jove i amant de la naturalesa”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà