La piscina coberta de Bétera rep uns enfilalls d’alta competició

piscina Bétera

Gràcies a la Federació de Salvament i Socorrisme

L’Ajuntament de Bétera i la Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana hat signat un acord de cessió d’unes corcheras d’alta competició per a millorar les instal·lacions de la piscina coberta municipal de Bétera.

Aquesta cessió permetrà que Bétera continúe sent una de les piscines capdavanteres a l’hora de realitzar competicions autonòmiques i nacionals un fet que ha sigut celebrat per l’alcaldessa Elia Verdevío, qui al seu torn ostenta la delegació d’Esports “el nostre objectiu és continuar apostant per l’esport en la nostra població. Comptem amb grans clubs que fomenten l’esport base a través del qual Bétera obté excel·lents esportistes de primer nivell i això ens obri portes a grans competicions com les que es realitzen en la nostra piscina”.

Perquè Bétera ja ha sigut seu de cinc competicions autonòmiques entre elles el Trofeu de Nadal Infantil i Cadet 2024/2025, sent una gran aposta esportiva tant pel Consistori com per la Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana (FSSCV).

Aquests enfilalls BCN03, validats conforme al reglament de la Federació Internacional de Natació (FINA), serviran perquè, tant usuaris de bany lliure i cursets com els usuaris d’alta competició com és el CEA Bétera en triatló i el S.O.S. Bétera en Salvament i Socorrisme, puguen nadar sense cap problema d’onatge i molèsties dels carrers contigus, ja que aquests enfilalls tenen una tecnologia que fa reduir en un 80% l’onatge a l’interior del carril de competició. D’aquesta manera, l’ona que causa un nadador en desplaçar-se queda pràcticament absorbida, sense produir efectes de reflexió apreciables.

Els enfilalls BCN03 absorbeixen fins a un 50% més d’onatge que els convencionals. Amb això s’aconsegueix que cada carrer de la piscina es veja el menys afectada possible per l’activitat al carrer adjacent. L’ona d’aigua fa girar les turbines transformant-se l’energia cinètica en energia mecànica que al seu torn es dissipa amb el fregament impedint el seu traspàs al carrer contigu.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà