Manu March i Fernando Erre, guanyadors de La Traca

premios la Traca l'Eliana

‘La Plaza’ guanya el concurs del guions de llargmetratge de comèdia

Salva Torrent, alcalde de l’Eliana, va donar a conéixer el guanyador del concurs de guions de llargmetratge de comèdia La Traca, organitzat per l’EDAV, en un acte celebrat el passat cap de setmana al Centre Sociocultural.

‘La Plaza’, dels guionistes Manuel Martínez March (Manu March) i Fernando Rodríguez (Fernando Erre), ha resultat guanyadora mentre que les obres finalistes d’aquesta edició han sigut ‘3 Gracias’, dels valencians Marisa Crespo i Moisés Romera i ‘Soy una heroína’, de Daniel Bernal.

Manu March i Fernando Erre, autors de ‘La Plaza’ han destacat com a guionistes de programes d’èxit com Vaya Semanita, Sé lo que hicisteis, Cachitos de hierro y cromo o els especials de Nit de cap d’any de José Mota. Tots dos acumulen diversos premis pel seu treball en televisió.

El jurat d’aquesta edició ha estat compost per l’experta, historiadora de l’art i programadora de la Filmoteca Valenciana, Àuria Ortiz; el crític cinematogràfic Pedro Uris, i la guionista i directora Laura García Andreu.

El premi té una dotació de 2.000 euros i, a més, el guió guanyador i els dos finalistes es posen a la disposició de diverses empreses productores nacionals que han sol·licitat el seu accés, complint-se així l’objectiu del concurs de donar més visibilitat i oportunitats al treball dels guionistes.

Salva Torrent va destacar el compromís històric de l’Ajuntament amb el cinema i la cultura i va subratllar que “aquest tipus d’iniciatives són importants per a visibilitzar el potencial dels treballs dels autors i han de servir com a impuls perquè aquests guions es donen a conéixer amb l’objectiu que es convertisquen en pel·lícules”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà