El Consell destina 30.000 euros a l’adequació de ‘El Torrejón’

Turisme signa un conveni amb l’Ajuntament de Gátova

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Gàtova per a l’adequació i millora del jaciment arqueològic de l’època ibèrica ‘El Torrejón’.

Turisme Comunitat Valenciana destina en 2024 un total de 30.000 euros a través d’una ajuda a l’Ajuntament de Gàtova per a la realització d’accions d’ampliació, millora i adaptació d’aquest recurs turístic.

L’objectiu és potenciar el patrimoni turístic i arqueològic del destí amb la finalitat de contribuir a un desenvolupament turístic sostenible i a una major cohesió econòmica, territorial i social del municipi.

L’Ajuntament de Gàtova es compromet a realitzar diferents actuacions en el marc de la valorització d’aquest jaciment, des de la instal·lació d’un sistema de comptatge de visitants fins a la instal·lació d’una pèrgola en la zona d’accés a aquest.

El consistori també s’encarregarà del disseny i creació d’un projecte de realitat virtual i/o realitat augmentada del jaciment ‘El Torrejón’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà