Olocau celebra el 9 d’Octubre amb literatura, música i esport

Olocau es prepara per a la celebració del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, amb un programa d’esdeveniments que té com a objectiu posar en valor les nostres senyes d’identitat i en el qual hi ha espai per a la literatura, la música i l’esport (clic açí per a descarregar-lo: https://tinyurl.com/2cmj9san).

Així, la jornada arrancarà a la Casa de la Senyoria, a les 11 hores, ambl’Acte Institucional, en el qual es llegirà el manifest pel 9 d’Octubre i es farà entrega dels Premis Nauiba, els guardons que reconeixen el treball de persones, associacions sense ànim de lucre, empreses privades, institucions, entitats i administracions públiques pel municipi.

A continuació, tindran lloc dos propostes dedicades al poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés, del naixement del qual es compleixen 100 anys en 2024. En primer lloc, la quarta edició de la Lectura Pública de Poemes en Valencià i, després, l’espectacle de música i poesia ‘Un cant a la terra’, a càrrec del grup Melodemodomies.

A la vesprada, se celebraran el taller infantil de pilota i la partida al carrerMajor. I, com a tancament a este dia de tant de significat, el pati de la Casa de la Senyoriaacollirà, a les 20 hores, l’actuació del grup local Ànima, que oferirà un concert en el qual el públic podrà gaudir del seuestil de música d’arrel.

Segons l’alcalde Antonio Ropero, “el programa que hempreparat per al 9 d’Octubre abasta diferentsàmbits i reflecteixl’estima que a Olocautenim a la cultura, la llengua i les tradicions de la nostra terra”. Per això, el primer edil ha volgut convidar tant a veïns com a visitants d’altres municipis “a assistir a tots els actes i a viure junts esta jornada tan especial en un ambient festiu i de germanor”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà