Serra és el poble més bonic de la Comunitat Valenciana

serra

Guanya el concurs convocat per España Turismo

Serra és el poble més bonic de la Comunitat Valenciana al guanyar el concurs organitzat per l’aplicació España Turismo.  El municipi, enclavat a la Serra Calderona, ha obtés el vot de 4644 persones que l’han fet guanyador d’este concurs, 304 vots més que el que ha quedat en segona posició.

La localitat passarà ara a la fase nacional del concurs juntament amb  Ayora, Cervera del Maestre i Ademús que han quedat en segon, tercer i quart lloc en un concurs en el que competien 30 pobles de la Comunitat Valenciana. Les més de 18.000 persones que han votat ho han fet a través de l’aplicació España Turismo.

“Estem d’enhorabona, el nostre poble ha resultat guanyador d’este concurs i som el poble  més bonic de la Comunitat Valenciana. Gràcies a totes les persones pels vostres vots” manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón. “Este reconeixement ens dona alè per donar a conéixer, promocionar I posicionar el nostre poble com a municipi turístic d’interior i esta és també una molt bona oportunitat”.

En el procés de selecció  s’ha valorat no solament la presència d’elements destacats en els nuclis antics de les localitats triades, sinó també la peculiaritat de l’entorn natural que rodeja els pobles aspirants. El poble de Serra està situate al bell mig del parc natural de la Serra Calderona en un entorn natural incomparable i amb un llegat cultural i monumental com el castell i les quatre torres de guaita, dos d’elles dins del nucli urbà,  o la Cartoixa de Portaceli, tots ells béns d’interés cultural.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà