Olocau commemora el Dia de les Escriptores

cartel olocau

El dissabte 26 d’octubre, a les 19 hores, el Saló d’Actes d’Olocau acollirà un esdeveniment, organitzat per la Regidoria d’Igualtat i Dona, en el qual la cultura i la reflexió aniran de la mà amb motiu de la commemoració, este mes, del Dia de les Escriptores.

Així, en primer lloc, tindrà lloc la performance ‘La madrastra de Cenicienta’, una original propostade l’escriptora, actriu, directora, dramaturga i pedagoga Antonia Bueno que dona la volta al conte clàssic.

A continuació, es realitzarà una xarrada/col·loqui sobre el lema triat per al Dia de les Escriptores d’enguany: ‘La perifèria de la perifèria: dones que van mirar al món rural’.

Una tertúlia per a reflexionar sobre el paper de les dones en la literatura i visibilitza rl’obra oculta i desconeguda de les autores que van mirar als pobles i les seues condicions de vida. Estarà conduïda per Amparo Zacarés (escriptora i presidenta de Clásicas y Modernas, Asociación por la igualdad de mujeres y hombres en la Cultura) i Marina Gilabert (coordinadora del programa ‘Bibliotecas en Igualdad’ que impulsa Clásicas y Modernas).

L’acte, en el qual hi haurà entrada lliure fins a completar l’aforament, conclourà amb un vi d’honor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà