L’Ajuntament dona solució a les aigües pluvials i crea un parc caní en Vall de Llíria

urbanizacion lliria

Atén les peticions veïnals amb la construcció de nous embornals i la zona per a gossos

La Regidoria del Cicle de l’Aigua i Benestar Animal atén les peticions veïnals amb la construcció de nous embornals i la zona per a cans en esta urbanització

L’Ajuntament de Llíria realitzarà una sèrie de millores a la urbanització Vall de Llíria. La regidora del Cicle de l’Aigua i Benestar Animal, Mari Cruz García, ha explicat que, per part de l’administrador d’esta zona residencial, “s’havia traslladat el problema d’un embassament d’aigües pluvials en episodis de fortes pluges que es genera en la zona baixa de Vall de Llíria, la qual cosa acabava provocant que el pas per este vial  fora complicat en uns certs moments de pluja intensa”.

Per a gestionar esta demanda veïnal, l’Ajuntament ha preparat un projecte de noves connexions a la xarxa separativa d’aigües pluvials, que s’està executant estos dies a la urbanització, amb la finalitat de poder evitar estes embassades i millorar l’evacuació d’aigües pluvials en els embornals.

Ampliació parc caní

Des de la Regidoria Cicle de l’Aigua i Benestar Animal s’estan duent a terme els treballs d’ampliació del parc caní a Vall de Llíria. Este se situarà en la zona verda principal de l’entrada a la urbanització, que recau al costat de l’estació de bombament, on s’habilitarà este espai perquè els cans puguen córrer lliurement pel mateix en els seus passejos diaris.

“El parc caní comptarà amb una superfície de 3.500 metres quadrats i els treballs consistiran en el tancat de part del parc, la col·locació de nous elements de jocs per als gossos i la disposició de nou mobiliari, a més de noves portes d’accés”, ha explicat García.

Està previst que el parc caní estiga acabat en 30 dies, de manera que els veïnsde la zona puguen jugar amb les seues mascotes sense perill i en un espai adaptat i amb equipaments específics.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà