Arxiven la causa contra el portaveu del PP en Sant Antoni de Benaixeve

Luis Trejo PP SAB

Lamenta la “cacera política” que ha patit per part del portaveu d’AISAB i del tercer edil del PP

L’equip de govern de Sant Antoni de Benaixeve, conformat per UCIN i PP, ha celebrat l’arxiu de la causa contra el primer tinent d’alcalde, Luis Trejo, presentada en 2023 per l’exalcalde d’AISAB, Enrique Santafosta.

El regidor i portaveu del PP ha denunciat “una persecució diària des que accedira a l’executiu municipal per part de l’exprimer edil i portaveu d’AISAB, Enrique Santafosta, i de l’edil no adscrit, Enrique Celda”, motiu pel qual havia acabat sent investigat per un presumpte delicte de revelació de secrets relacionat amb el seu antic càrrec com a cap de la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve.

L’edil ha mostrat la seua satisfacció pública després que la causa fora finalment arxivada el mes de juliol passat pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Paterna, al “no existir indicis de la perpetració del delicte”.

El regidor ha lamentat que en estos tres mesos, des que es va notificar l’arxivament de la causa, “Santafosta i Celda no hagen oferit una rectificació ni una disculpa per tot el mal causat a través de xarxes socials i mitjans de comunicació, oferint faules i informació esbiaixada i parcial als veïns i veïnes de Sant Antoni de Benaixeve, amb l’únic objectiu de tractar de traure rèdit polític d’este tema al no suportar estar en l’oposició”.

Luis Trejo ha agraït “el suport constant” que li han mostrat els veïns “en este procés de cacera política”, així com “el suport unànime” que ha rebut per part de la resta de companys del seu equip de govern des del primer moment que es va tindre coneixement d’este assumpte.

En la mateixa línia s’ha mostrat l’alcaldessa Eva Tejedor, que ha posat en valor la figura del tinent d’alcalde “que ha dedicat la seua irreprotxable vida professional a vetlar per la seguretat de la nostra comunitat des del cos de la Policia Local i va fer el salt a la política fa any i mig amb l’objectiu de continuar millorant la vida de la gent”.

La primera edil ha censurat que, “mentre algunes persones com Luis Trejo estan renunciant a la seua jubilació per a treballar pels veïns d’este poble, uns altres només estan pensant a mentir, insultar i desqualificar per a poder jubilar-se a costa dels veïns de Sant Antoni de Benaixeve”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà