Els esportistes del SOS Bétera sumen 19 medalles al Campionat d’Espanya

sos betera

L’Ajuntament de Bétera rep als esportistes

Un total de 19 medalles li han donat a la selecció valenciana cinc esportistes del club SOS Bétera en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes Absolut i Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes Cadet celebrat a Cullera del 27 al 29 de setembre. Una fita que s’escriu ja en la història esportiva de Bétera i que l’Ajuntament ha volgut reconéixer a Aina Arnal, Vicente Gil, Aitana Melitón, Marta Campos i Juan Caballero amb una recepció en Alcaldia.

L’alcaldessa Elia Verdevíom ha rebut al costat de membres de l’Equip de Govern a aquests cinc veïns del municipi pels seus excel·lents resultats a nivell nacional.

Els joves esportistes han compartit les seues experiències i han gaudit d’un reconeixement municipal en el qual han sigut els grans protagonistes. Amb les 19 medalles en el seu haver Aina, Vicente, Aitana, Marta i Juan han comptat les seues vivències i sobretot, el treball previ que han realitzat en la piscina coberta municipal de Bétera per a pujar tantes vegades al podi en aquesta competició.

Un esforç, dedicació i talent que ha posat de rellevància la labor que realitzen diàriament per a arribar tan lluny en les categories d’absoluta (Aina Arnal) i cadet (Vicente Gil, Aitana Melitón, Marta Campos i Juan Caballero).

“La disciplina té la seua recompensa però també cal acompanyar-la d’eixa passió que desprenen en l’aigua aquests esportistes. És un autèntic orgull per a Bétera comptar amb aquests 5 joves als quals els augure un futur esportiu brillant”, ha comentat l’Alcaldessa.

Tal com ha indicat el President del club, Juan Cebrián, que també ha estat present en l’acte de felicitació, és la primera vegada que el SOS Bétera té tants esportistes presents en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes amb un total de 24 esportistes, 12 en la categoria de cadets i 12 en absoluta.

En eixe sentit, Elia Verdevío, ha destacat “que el nostre club local tinga tants esportistes en la selecció valenciana indica que s’està fent una bona faena. Per això, hui també vull reconéixer la gran labor del SOS Bétera que fan una tasca immillorable en la trajectòria dels seus esportistes, que impulsen l’esport base i que promouen valors com el companyerisme, l’esportivitat, el respecte, la tolerància o el treball en equip”.

19 medalles en l’haver esportiu local

Aquests esportistes s’han deixat la pell en la Piscina del Centre Municipal d’Esports i la Platja de Sant Antoni de Cullera obtenint un total de 19 medalles: 11 medalles d’or, 5 medalles de plata, 3 medalles de bronze i a més un rècord d’Espanya.

Aina Arnal, que ha participat en la categoria absoluta, ha aconseguit l’or en banderes i el bronze en relleu sprint. Vicent Gil s’ha penjat 7 medalles d’or en les modalitats de 200 m. natació amb obstacles, 4x50m. relleu natació amb obstacles, 4x25m. relleu remolc de maniquí, 100m. remolc de maniquí amb aletes, 200m. supersocorrista, 4x50m. relleu socorrista mixt i carrera amb taula de salvament. A més, d’una medalla de bronze en 100m. combinada de salvament. I d’aconseguir el rècord d’Espanya en 4×25 m. relleu remolc de maniquí.

Al seu torn, Aitana Melitón ha pujat al podi amb 2 ors en 4x50m. relleu socorrista mixt i relleu sprint. I també amb 3 plates en 4x25m. relleu remolc de maniquí, carrera amb taula de salvament i relleu tríada. Mentre que Marta Campos ha aconseguit el bronze en carrera amb taula de salvament. I Juan Caballero ha guanyat un or en rescat amb taula i a més, s’ha penjat dues plates en carrera amb taula de salvament i relleu tríada.

“Sens dubte, uns resultats envejables que els fan ser referents esportius en el nostre municipi. Un exemple a seguir per altres joves esportistes”, ha afegit l’Alcaldessa durant la recepció.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà