Lalcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve inicia una ronda per a elaborar el pressupost

Tejedor sol·licitarà reunions amb els partits que no conformen l’equip de govern

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha iniciat el procés d’elaboració dels pressupostos municipals per a 2025, que busquen ser un projecte comú, participatiu i obert a la ciutadania.

L’alcaldessa i regidora d’Hisenda, Eva Tejedor, lidera esta iniciativa, que té com a objectiu arreplegar propostes viables i consensuades per al benestar del municipi, integrant tant als partits polítics amb representació en l’hemicicle com a la societat civil en el procés.

Durant el mes d’octubre, la primera edil començarà una ronda de contactes amb els grups municipals que no formen part de l’equip de govern: AISAB, Guanyem SAB i Vox.

El propòsit d’estes trobades és escoltar les seues propostes i analitzar aquelles que resulten beneficioses per al municipi, sempre que compten amb una viabilitat econòmica. D’esta manera, es busca fomentar un clima de col·laboració entre les diferents forces polítiques, de cara a la construcció d’un projecte de pressupostos consensuat i sòlid que satisfaça les necessitats de Sant Antoni de Benaixeve.

Un procés inclusiu

A més de les reunions amb els grups polítics, el procés d’elaboració dels pressupostosinvolucrarà al teixit associatiu. Tejedor mantindrà trobades amb representants d’associacions culturals i veïnals, la comunitat educativa, els comerços locals, la Policia Local i els tècnics de l’Ajuntament.

L’objectiu és arreplegar les inquietuds i suggeriments d’estos col·lectius, que exercixen un paper clau en la vida diària de la localitat.

De la mateixa manera, ha posat a la disposició dels veïns el correu alcaldia@sabenageber.com perquè li facen arribar les seues propostes de cara als pròxims comptes municipals.

L’alcaldessa ha subratllat que “este equip de govern vol elaborar uns pressupostos que responguen a les veritables necessitats de Sant Antoni de Benaixeve. Per a això, és fonamental comptar amb la participació activa de tots els actors que formen part de la vida del municipi. Els col·lectius socials i econòmics tenen molt a dir i la seua contribució serà essencial per a dissenyar uns comptes públics que fomenten el benestar i el desenvolupament sostenible”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà