El Bàsquet Llíria estrena la lliga a casa amb victòria

basquet lliria

En un partit dominat de principi a fi pels edetans

L’entorn era l’idoni, primer partit de la temporada com a local, un pavelló replet d’aficionats sense parar de donar suport al seu equip i un entrenador, Víctor Rubio, que complia 600 partits a les banquetes a competicions FEB.

Els groc i negres van eixir motivats i connectats en tot moment amb el seu joc, fent recordar a la fase d’ascens disputada al mateix pavelló uns mesos enrere. L’encert i caràcter dels jugadors van decantar el marcador després dels primers 10 minuts amb gran diferència 32-13, destacant l’actuació coral de tot l’equip.

Els edetans continuaven de la mateixa manera al segon quart, on tan sols uns minuts de desconnexió van fer creure als visitants en una possible remuntada, però que, després d’un temps mort de Víctor Rubio, es va esfumar novament amb un gran joc dels locals, destacant al pivot de Zàmbia Douglas Kandulu, que va acabar com MVP amb 31 de valoració, i al capità Víctor Pérez, situant una diferència de 22 punts al marcador.

Després del pas pels vestuaris la‘festa del bàsquet’ continuava a la pista, sumant-se Alejandro Rivas i Hannibal Salomon, de la mateixa manera com a la primera jornada, com un dels destacats del partit, fent les delícies del públic on l’afició responia amb càntics al jugador danés. El joc coral continuava, alternant possessions llargues amb accions ràpides per continuar augmentant la distància al marcador.

L’últim quart, amb interrupció inclosa per malestar de l’arbitre, res va canviar, rotació de la banqueta edetana, que no afectava el joc donat el gran moment de tots els jugadors i una comunió perfecta públic-afició per concloure una gran vesprada, on tornava el bàsquet professional al Pla de l’Arc amb una victòria per 89-54.

Les claus per a continuar creixent per al Bàsquet Llíria són clares, intensitat defensiva, esforç col·lectiu i combinacions en atac. Tota això sumat als partits com a locals al Pla de l’Arc baix el lema ‘Benvinguts a l’infern’ han de fer un equip difícil de guanyar al seu propi pavelló.