‘La casa’, rodada a Olocau, la pel·lícula valenciana més taquillera

La casa Paco Roca Olocau

Basada en la novel·la gràfica de l’il·lustrador Paco Roca

El llargmetratge ‘La casa’, del director Alex Montoya i basada en la novel·la gràfica homònima de l’il·lustrador Paco Roca, s’ha convertit en la pel·lícula valenciana més taquillera de l’última dècada.

Després de recaptar més de 600.000 euros en taquilla i atraure a més de 100.000 espectadors després de la seua estrena en el Festival de Cinema de Màlaga, la pel·lícula es pot veure ara en Movistar+, informa la productora.

A Màlaga es va convertir en una de les grans vencedores, amb sis premis: *Biznagas de Plata al Millor Guió, Millor Música i Premi del públic; Premi Feroç Cambra Fosca, Premi Jurat Jove i Menció Especial del Premi Signis. ‘La Casa’ es va poder veure també al BCN Film Fest, fora de concurs.

Basada en el còmic homònim de Paco Roca, la pel·lícula està protagonitzada per David Verdaguer, Óscar de la Font, Luis Callejo, Olivia Molina, María Romanillos, Lorena López, Marta Belenguer, Jordi Aguilar, Miguel Rellán i Tosca Montoya.

Amb un to agredolç esguitat d’humor, ‘La Casa’ parla sobre la família, l’herència i sobre l’inexorable pas del temps quan, després de la mort del seu pare, tres germans es reuneixen a la casa familiar on passaven els estius de la seua infància per a decidir què fer amb l’habitatge, la qual cosa resultarà més difícil de l’imaginat.

Produïda per Raw *Pictures, Nakamura Films i Fent la casa AIE, la pel·lícula compta amb el finançament de l’ICAA, del Institut *Valencià de Cultura i de l’Institut de Crèdit Oficial, amb la participació de Ràdio Televisió Espanyola, À Punt Mèdia i CREA SGR i amb la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

La distribució en cinemes és a càrrec d’A contra corrent Films.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà