El nou PRISMA l’Eliana celebra una jornada de portes obertes

PRISMA Eliana

Fins a 14 usuaris podran acudir cada matí al centre

La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat una jornada de portes obertes en la nova seu de Prisma a l’Eliana, un espai dedicat a la salut mental. En ell persones amb problemes de salut mental greu poden rebre teràpia i acompanyament promovent la integració activa de cada persona en la seua comunitat d’origen i generant autonomia personal i social. Es tracta, en definitiva, de millorar la qualitat de vida de les persones que assistixen al programa i de les seues famílies.

La cita ha comptat amb la participació de l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, qui ha donat la benvinguda “a la localitat a les persones usuàries i a les seues famílies” i ha posat a la seua disposició “tots els recursos municipals per a garantir la igualtat d’oportunitats i millorar la seua qualitat de vida”.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Amparo Navarro, ha donat “l’enhorabona als usuaris i les seues famílies que són els protagonistes d’este programa per tot el que han lluitat per aconseguir que l’administració pública faça cas a les seues reivindicacions. PRISMA, un programa que aborda la salut mental des de tots els àmbits, és un èxit a la comarca Camp de Túria”.

A l’acte han acudit representants polítics de diferents municipis, les persones usuàries de la resta de seus, familiars, professionals de servicis socials i de l’àmbit sanitari, així com diferents associacions que treballen la salut mental.

Amb esta obertura, PRISMA ja compta amb sis centres en tota la comarca: l’Eliana, Bétera, Vilamarxant, La Pobla de Vallbona, Riba-roja i Marines amb més de 80 persones.

Des de PRISMA es treballa de manera coordinada creant una xarxa entre els dispositius de Servicis Socials de cada municipi i amb les dos Àrees de Salut: Hospital de Manises i Arnau Vilanova–Llíria i amb les cinc Unitats de Salut Mental que hi ha a la comarca.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà