BANNER LLIRIA

El Conservatori de Llíria celebra la primera Convenció de Flauta

cartel lliria

El Conservatori Professional de Música de Llíria celebrarà de l’1 al 3 d’abril la primera Convenció de Flauta de caràcter internacional, en la qual podran participar flautistes de tots els nivells, tant del propi centre edetà com d’uns altres.

Este esdeveniment comptarà amb flautistes de reconegut prestigi internacional, com Vicens Prats, flauta solista de l’Orquestra de París i professor de l’ESMUC i de l’Escola Normal de Música de París; Mario Caroli, professor de l’Acadèmia Superior de Música d’Estrasburg i càtedra de flauta de la HochschulefürMusik de Friburg; i Francisco López, flauta principal de l’Orquestra Filharmònica d’Oslo i de l’OBC de Barcelona.

Els participants podran assistir a tallers i conferències d’interés general, com a entrenament mental per a músics, coaching, respiració, ioga, manteniment de l’instrument o xarxes socials, impartits per especialistes com Guillermo Dalia, doctor en psicologia; Juan Val, flautista i autor d’un conegut blog; Vicent Veses professor de trombó i de ioga; i Raúl Pérez, professor de flauta i tècnic especialista en este instrument. A estos tallers poden assistir músics de qualsevol especialitat.

Finalment, tindran l’oportunitat de conéixer els productes dels expositors Artis Store i Euromúsica Fersan, i s’oferirà un punt de reparació gratuïta de flautes per als participants que ho desitgen.

Les inscripcions per a participar estaran obertes fins al pròxim 11 de març. El preu és de 25 euros per a l’alumnat del Conservatori de Llíria i 50 euros per a altres centres.

La clausura de la Convenció estarà a càrrec de l’Orquestra de Flautes del Conservatori.

El regidor d’Infraestructures Educatives, Turisme i Ensenyaments Artístics, Paco García, ha destacat “la gran labor i coordinació realitzada des del Conservatori per la directora Amparo Esteve i la cap del departament de vent fusta, Mª del Mar Martínez, en l’elaboració d’un programa d’activitats que compta amb grans intèrprets mundials i temàtiques pedagògiques per a este instrument”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà