Benaguasil se suma a la celebració del Dia de les Biblioteques

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria de Cultura, ha preparat per a aquest mes d’octubre una sèrie d’activitats relacionades amb la lectura i els llibres per a celebrar el Dia Internacional de les Biblioteques, que se celebra el pròxim 24 d’octubre.

Les activitats han començat aquesta setmana per a commemorar la festivitat del 9 d’Octubre, en la qual els xiquets decoraran la biblioteca i pintaran dibuixos típics de la festivitat.

Les vesprades del 4, 18 i 25 d’octubre els més xicotets podran gaudir de les sessions de contacontes amb les quals fomentar la lectura.

La programació continuarà el dia 16 amb el Dia de les Escriptores, i el dia 23 amb l’homenatge al lector més longeu de la Biblioteca i el lliurament de premis a les persones més lectores de l’any en les categories adult, juvenil i infantil.

Per al 24, dia Internacional de les Biblioteques, s’han preparat tallers de ‘marcapáginas’ i de bibliotecaris per un dia, dins del programa d’activitats de dinamització a la lectura.

El dia 27 la vesprada estarà dedicada al públic adult que en la reunió del club de lectura comentarà el llibre “Catedrals” de Claudia Piñeiro.

La programació finalitzarà els dies 30 i 31 amb activitats per a decorar la biblioteca amb motiu d’Halloween, realització d’un ‘photocall’ terrorífic, i dibuixos relacionats amb aquesta festivitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà