La 10K solidària de Marines el 4 de novembre

El dissabte 4 de novembre els amants del running tenen una cita a Marines. L’Ajuntament de Marines i el Circuit de Carreres Populars Camp de Túria organitzen la quarta edició de la 10K Solidària de Marines, enguany en benefici a la lluita contra la leucèmia Infantil a través de la Fundació ‘Uno Entre Cien Mil’.

La carrera començarà les 9 hores des de la Plaça de l’Ajuntament i durant els 10
quilòmetres de recorregut hi haurà diferents avituallaments i animacions. De fet, el propi Ajuntament ha creat un Concurs d’Animació en el qual els interessats a motivar i animar als corredors i corredores poden apuntar-se en grup. Seran els propis participants en la carrera els qui votaran al millor grup i el guanyador es farà amb una cistella de productes del comerç local Carnicería Hermanas Romero.

Al final de la prova, s’entregaran els diferents trofeus per categories i premis als grups més nombrosos.

El grup amb més participants rebrà un pernil; el segon, una espatla; i, el tercer, un lot de vins patrocinat pel comerç local Ultramarinos Mª Ángeles. També hi haurà un ‘post-meta’ perquè els corredors i les corredores puguen reposar forces, amb llocs de menjar variat i beguda.

Inscripcions a la 10K: https://cronorunner.com/inscripcion.php?ref=555-1769
Inscripcions al Concurs d’Animació: https://www.marines.es/noticia/concurso-animacion-para-recorrido-iv-10k-solidaria-marines

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà