Obertes les inscripcions de la Legua Sant Antoni de Benaixeve

Amb motiu de les Festes de Sant Isidre i Sant Roc, la Regidoria d’Esports, ha organitzat la XXVI Legua Sant Antoni de Benaixeve. Aquest esdeveniment esportiu, consolidat com una tradició en el municipi, se celebrarà el pròxim 8 d’agost i espera atraure a nombrosos corredors i aficionats al running de tota la comarca.

La carrera és una de les proves puntuables dins del Circuit Camp de Túria – Caixa Popular, organitzat en col·laboració amb la Mancomunitat Camp de Túria. Aquest circuit, compost per un total de deu proves, va ser creat per a unificar les carreres de la comarca, permetent als corredors recórrer diferents municipis i gaudir de l’esport en comunitat.

La competició arrancarà a les 19 hores amb diverses carreres per a les categories de menors dins del camp de futbol municipal, fomentant així la participació entre els més joves. La XXVI Legua Sant Antoni de Benaixeve, amb eixida i arribada des del mateix camp de futbol, arrancarà oficialment a les 20 hores.

Les inscripcions per a la carrera ja estan obertes i es poden realitzar de manera gratuïta a través del web: https://cronorunner.com/evento.php?ref=453-1923. A més, tots els participants inscrits rebran una samarreta d’obsequi com a record de la seua participació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà