Olocau: Setmana Cultural de l’Associació de Jubilats

cartel olocau

L’Associació de Jubilats d’Olocau organitza juntament amb la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament la seua Setmana Cultural, un esdeveniment que comptarà amb iniciatives i activitats dirigides a les persones majors del municipi i en les quals hi haurà espai per a la cultura, les excursions o la gastronomia.

Els actes començaran el dia 17 amb el trasllat de la bandera de l’associació des de l’antiga seu fins a l’actual. Amb ell, es commemorarà i es recordarà el canvi de local que va tindre lloc l’any 2019.

La següent setmana es duran a terme la majoria de les propostes, amb el taller ‘Trencant la bretxa digital’ (dilluns 26) sobre l’ús del mòbil i de les aplicacions; l’excursió al Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM) el dimarts 27; el dinar per a socis i col·laboradors (dimecres 28), la projecció d’unapel·lícula i el posterior col·loqui en la Llar dels Jubilats (dijous 29); el viatge a Morella amb visites guiades als llocs més emblemàtics i al Santuari de la Balma (divendres 30); i una nova edició del concurs de rebosteria (dissabte 31).

El divendres 6 de setembre, es realitzarà una excursió al celler Vera de Estenas d’Utiel.

Per a participar en les activitats, caldrà inscriure’s en la Llar dels Jubilats en horari de 17 a 20 hores.

Clic açi per a descarregar el programa: https://tinyurl.com/bddjfdvu

cartel olocau
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà