L’Eliana: Cursos gratuïts contra la bretxa digital

La Regidoria de Participació Ciutadana oferirà, entre setembre i desembre, quatre formacions obertes a tots els públics i a associacions, de manera gratuïta, amb l’objectiu d’instruir la ciutadania en l’ús de les tecnologies de la informació.

Aquests cursos aporten la ruptura de la bretxa digital que pot haver-hi entre uns certs col·lectius, proporcionant coneixements per a millorar l’adaptació als nous mitjans de comunicació per part de la ciutadania i difusió d’activitats realitzades en associacions.

En les diferents activitats de formació es podran adquirir habilitats, fent ús de l’ordinador, del certificat digital, de xarxes socials com Instagram i la creació de cartells o edició d’imatge en el programa Canva. L’adquisició d’aprenentatges en aquestes matèries facilita la inclusió i l’aprofitament de les tecnologies emergents.

El calendari de cursos s’obri el dimarts 17 de setembre, amb la ‘Iniciació a l’ús de l’ordinador’, de 18.00 a 20.00 hores. A la mateixa hora del 29 d’octubre s’impartirà el titulat ‘Certificat electrònic’. El 19 de novembre, de 17.00 a 19.00, ‘Primers passos en Canva’, per a concloure el 10 de desembre amb el mateix horari amb ‘Ús d’Instagram’. Totes les formacions es duran a terme al Centre Sociocultural.

El professorat que impartirà els cursos està compost per experts de l’entitat cibervoluntarios.org, organització de la qual parteix aquesta iniciativa que es du a terme amb el suport de la Generalitat Valenciana.

La inscripció als cursos es pot fer de manera presencial en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o telemàticament emplenant un formulari. Es pot obtindre més informació en participacio@leliana.es o en el 96 275 80 30, extensió 131.

El regidor de Participació Ciutadana, també responsable de l’àrea de Modernització, Jorge Pérez Comeche, ha destacat la importància de reduir al màxim la bretxa digital existent entre alguns sectors de la població ‘perquè tota la ciutadania puga ser beneficiària de la qualitat de vida que ens ofereixen les tecnologies de la informació’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà