Llíria: Fira de l’Esport el 14 de setembre

Llíria celebrarà este pròxim dissabte, 14 de setembre, una nova edició de la Fira de l’Esport, que reunix els diferents clubs de la localitat al pàrquing de La Cultural entre les 10 i les 13 hores.

A les 9.30 hores, totes les entitats esportives desfilaran, acompanyades pel grup d’animació Tchymingagua, des del Pavelló Pla de l’Arc fins al recinte firal.

Els visitants de la Fira de l’Esport 2024 podran trobar inflables esportius, esport de carrer, exhibicions de diferents modalitats, gimnàstica, ràdio en directe, rocòdrom, música i altres sorpreses.

El regidor d’Esports, Nico Marco, ha destacat que “promovem esta jornada per a jugar i gaudir en família, acostar els valors de l’esport a la ciutadania i que també puguenconéixer la gran oferta d’activitat esportiva i saludable que existix a la nostra ciutat a través dels seus clubs”.

RunCáncer 2024

D’altra banda, la localitat edetana acollirà també este cap de setmana una nova prova del Circuit RunCàncer València 2024. La marxa no competitiva “Llíria contra el Càncer”, de 4 quilòmetres, es realitzarà el diumenge 15 a les 19.00 hores, amb eixida i meta a la plaça Major. D’esta manera, esport i solidaritat tornen a unir-se en este esdeveniment.

Les inscripcions s poden realitzar en els establiments col·laboradors, en la pàgina oficial del Circuit RunCàncer i una hora abans de l’inici de la prova en la plaça Major.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà