Olocau: Festes en honor a la Verge del Rosari

Com cada any, ambl’arribada de la tardor, Olocau celebra les Festes en honor a la Verge del Rosari. Una cita en la qual el municipi expressa la devoció i l’estima que professa a la seua Patrona amb un conjunt d’actes i esdeveniments en els quals hi haurà espai per a la tradició i la diversió.

El programa (clic açí https://tinyurl.com/3mmktk2e) està organitzat per la Confraria de Nostra Senyora del Rosariamb la col·laboració de la Regidoria de Festes, i presenta un ampl iventall de propostes que tindrà el seuinici el 21 de setembre amb el sopar de comiat de l’estiu.

El diumenge 29, serà l’Ofrena a la Verge, i les jornades del 3, el 4 i el 5 d’octubre tindran lloc els tres dies de Tridu. El 5 d’octubre, a més, hi haurà un dinar popular en la plaça i el carrer Major.

El 6 d’octubre, es podrà gaudir de tres esdeveniments dirigits a públic de totes les edats, amb els jocs infantils que s’instal·laran al matí en la plaça Major, el sopar popular i el Disco mòbil remember de la música dels anys 80, 90 i 2000, amb la participació del DJ José Coll.

El dilluns 7 d’octubre, Dia de la Verge del Rosari, es duran a terme els actes tradicionals per a commemorar esta data tan assenyalada. El Cant de l’Aurora, el volteig de campanes i el res del Rosari de l’Aurora, la pujada de la Verge al seu cambril i l’eucaristia en el seu honor, i, a les 19:30 hores, la processó pels carrers del municipi amb l’acompanyament de l’Agrupació musical ‘La Melodia’.

Per a finalitzar, el 12 d’octubre es realitzarà l’Eucaristia en sufragi de tots els difunts de la Confraria de la Verge del Rosari.

Per a l’alcalde, Antonio Ropero, la celebració de les Festes en honor a la Patrona d’Olocau “és un dels moments mésespecials i sentits de l’any en la nostra localitat i, des de l’Ajuntament, hem oferit tot el nostre suport a la Confraria perquè els festejos siguen de nou un gran èxit”. “El programa està pensat perquè els nostres veïns i els visitants puguen passar uns dies plens d’emoció i de diversió”, ha afegit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà