Sant Antoni de Benaixeve: 9 d’Octubre amb música, pólvora i cultura popular

cartel 9 octubre sab

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, en col·laboració amb diverses entitats festives de la localitat, ha organitzat un programa d’activitats per a commemorar el 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. Durant tres dies, els veïnspodran disfrutar de música, tradició i cultura popular en diferents punts del municipi.

Els actes començaran el diumenge, 6 d’octubre, a les 12 hores en la Plaça de l’Ajuntament amb un emotiu intercanvi de bandes. En la cita participaran la Societat Musical de Sant Antoni de Benaixeve i el Centre Musical i Dansa de Natzaret, brindant als assistents un concert conjunt que promet omplir d’harmonia el nucli urbà de la localitat.

Els actes continuaran el dimarts, 8 d’octubre a les 22 hores, quan tindrà lloc la Nit d’Albaes, una tradicional trobada que servirà d’homenatge als màxims representants de les quatre comissions falleres de la localitat. Al so del tabalet i la dolçaina, i acompanyats per cantaors i un versador, el grup de danses La Senyera recorrerà diferents parts de municipi amb el seu espectacle itinerant.

El recorregut musical partirà del Centre Comercial de Colinas, passant per la Plaça de la Concòrdia per a finalitzar al Parc de Cal·listènia.

El dimecres 9 d’Octubre tindrà lloc l’acte principal amb una processó cívica en honor a la Real Senyera. A les 12.30 hores, la desfilada seguirà el seu tradicional recorregut pels principals carrers del municipi, en un acte en el qual participaran les principals autoritats i diverses entitats.

En finalitzar el recorregut, el grup de danses La Senyera realitzarà una exhibició de balls tradicionals, seguida de la interpretació de l’himne regional.

El programa d’actes culminarà amb un espectacle pirotècnic posant el fermall d’or a les celebracions.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà