Llíria: Setmana de la Salut Mental del 8 al 16 d’octubre

cartel lliria

L’Associació Pentagrama, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, ha organitzat una nova edició de la Setmana de la Salut Mental que se celebrarà del 8 al 16 d’octubre sota el lema ‘Cuidar la teua ment és millorar la teua vida’.

Les jornades arrancaran dimarts que ve, 8 d’octubre, amb la presentació de les activitats d’aquesta edició i la inauguració de l’exposició “ExpresARTE” amb obres creades per les persones usuàries de Pentagrama baix de la direcció de l’artista Fina García.

El dijous 10, Dia Mundial de la Salut Mental, es realitzarà la marxa que recorrerà els principals carrers del nucli urbà, des de la plaça Major fins al pavelló Pla de l’Arc, on tindran lloc diverses actuacions. L’objectiu de conscienciar a tota la ciutadania sobre la importància d’atendre adequadament el nostre benestar emocional.

L’11 d’octubre s’oferirà una jornada de portes obertes per a practicar l’esport inclusiu ground golf al poliesportiu El Canó.

Les activitats continuaran el dilluns 14 amb una taula redona oberta per a intercanviar experiències sobre salut mental, i l’endemà, el terapeuta Julián Antón oferirà la xarrada “Claus per a afrontar la salut mental” a l’alumnat de 1r de Batxillerat dels centres educatius de Llíria.

Els usuaris de Pentagrama podran disfrutar d’una jornada de convivència en la visita cultural que realitzaran a Xàtiva el dia 16.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà