l’Eliana: contacontes als barris el 16, 23 i 30 d’octubre

cartel eliana

La Regidoria d’Educació i Infància posarà en marxa una iniciativa dirigida a xiquets i famílies perquè puguen gaudir de contacontes en tres barris de l’Eliana. Després de l’èxit del contacontes al parc, que es duu a terme el mes de juny des de fa anys, aquesta experiència que es presenta sota el títol de ‘Conta’m contes als barris’, pretén acostar eixes històries que ensenyen i que tracten d’explicar el món amb l’humor, la música i el teatre.

La primera sessió serà el dimecres 16 d’octubre en el barri de El Valle, concretament al Parc Daniel Ramón. ‘El bon capità pirata’ serà el títol del contacontes que donarà principi a les 18 hores.

D’ací al barri de Entrepins, a la zona de jocs del carrer Simone de Beauvoir, amb ‘Disparatari de contes’, a la mateixa hora. I per a acabar, serà el torn del barri de Montesol, on també a les 18 hores del dia 30 es podrà gaudir de ‘Bon viatge papallones’ en la plaça d’Espanya. Les tres sessions seran en llengua valenciana.

L’edil d’Educació, Eva Santafé, s’ha mostrat molt satisfeta amb aquesta iniciativa que ‘té com a objectiu descentralitzar del casc de la localitat les activitats dirigides a la infància, fent possible que les veïnes i veïns les puguen gaudir en l’entorn més pròxim a les seues llars’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà