Olocau: Ruta Universal de Muntanya el 26 d’octubre

cartel olocau

La Ruta Universal de Muntanya d’Olocau torna amb una nova edició després de l’èxit aconseguit en les tres anteriors. Esta iniciativa accessible i inclusiva tornarà a oferir a persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat visual o auditiva la possibilitat de gaudir sense barreres d’un matí en plena naturalesa.

La proposta s’emmarca en el servei de turisme accessible que presta l’Ajuntament de manera gratuïta mitjançant un contracte amb l’empresa Turismo Adaptado V3, del veí del municipi HamuMroue.

Sota el títol ‘Plantes medicinals de la Calderona’, el recorregut que es realitzarà mostrarà (amb places adaptades a les necessitats dels participants) l’extraordinària riquesa i la gran varietat que caracteritzen la flora de l’entorn, així com les seues propietats.

L’activitat està oberta a tot el públic i tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre, de 10 a 12:30 hores (punt de trobada en l’Hostal L’Arquet). Les reserves es poden realitzar en el número de telèfon 686 466 413 i en l’adreça de correu electrònic info@turismoadaptado-v3.com.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà