Sant Antoni de Benaixeve: festa infantil de Halloween

cartelsab

La Plaça de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve acollirà una festa infantil la vesprada de Halloween el 31 d’octubre a les 18.30 hores amb una minidisco.

Durant tota la vesprada, els assistents podran disfrutar d’un ambient festiu amenitzat per un grup d’animadors professionals i es durà a terme un repartiment de caramels per a endolcir la vespra de Tots els Sants.

L’Ajuntament ha preparat una decoració especial per a l’ocasió incloent carabasses, teles d’aranya, bruixes i altres elements típics d’esta festivitat, creant un escenari perfecte perquè els més menuts i les seues famílies visquen una vesprada màgica.

La regidora de Festes, María José Esteve, ha apuntat que esta és “una oportunitat perquè els xiquets disfruten d’una festa segura, plena de diversió i de l’ambient de Halloween. Volem que les nostres places i carrers siguen un espai de convivència i celebració, en una cita que encanta als nostres veïns més joves”.

steve ha convidat a tots els xiquets Sant Antoni de Benaixeve i les seues famílies a “posar-se les seues millors disfresses” i a “participar en una vesprada que serà terroríficament divertida”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà