25N: programació d’Olocau del 4 al 23 de novembre

cartel olocau

Olocau mostrarà el seu compromís enfront de la violència masclista durant les pròximes setmanes amb elsactes que acollirà en el marc de la commemoració del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

Els esdeveniments, organitzats per l’Ajuntament a través de la Regidoria d’Igualtat i Dona, tindran un caràcter reivindicatiu i una destacada presència de propostes culturals (clic per a descarregar el programa: https://tinyurl.com/3hv99ms7).

Les activitats d’enguany arrancaran amb el taller de personalització de bosses de tela contra la violència de gènere, una original iniciativa participativa que es realitzaràelsdies 4 i 11 en l’Espai Co-Working.

El divendres 8, a les 18:30 hores, se celebrarà a la sala de l’Aljub de la Torre de Pardines la primera de les cites culturals, amb la inauguració de l’exposició ‘Resiliència’, de l’associació artística i cultural Colectiva27, i la performance ‘Sororidad’, amb el grupARTE-MISA-S.

El 9 de novembre, a les 19 hores, la Casa de la Cultura acollirà el monòleg amb col·loqui ‘La Dona Sola’, una obra de crítica social del Premi Nobel Dario Fo i Franca Rame a càrrec de l’actriu Pilar Rochina.

El dia 16, a la mateixa hora, el duo SanaBé, format per Begoña Conesa i Susana Pomares, interpretarà la performance poètic-musical ‘Cuéntame amiga, que yo te canto’.

El dissabte 23, les 19 hores, tindrà lloc la lectura del manifest institucional i el de l’associació Amas de Casa de Olocau, i veïns realitzaran la lectura de diversos textos amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

A continuació, es representarà l’obra ‘Segaremos ortigas con los tacones’, una funció de teatre crític que denuncia tot el que envolta al món de la prostitució.

Segons l’alcalde Antonio Ropero, el programa pel 25N “té com a objectiu avançar en l’eliminació de la violència cap a les dones a partir de la unió del nostre municipi i de la força que té la cultura en totes les seues manifestacions per a conscienciar i sensibilitzar. Olocau éssinònim de cultura i de compromís per la igualtat i contra el masclisme, i els actes que hemorganitzat ens serviran per a expressar alt i clar, una vegada més, la nostra postura ferma i reivindicativa”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà