Els participants en el projecte europeu YEPIC presenten les seues propostes

Una màquina que recompensa el reciclatge d’envasos ha sigut la guanyadora

El saló de plens de l’Ajuntament de Benaguasil ha acollit la trobada de tancament del projecte europeu YEPIC (Youth Engagement in European Affairs), en el qual han participat uns 50 alumnes d’entre 13 i 15 anys de l’equip de mediació de l’IES Benaguasil Sostenible.

El projecte, que és finançat pel programa Erasmus + a través del INJUVE, té per objectiu acostar i formar als joves en assumptes europeus i fomentar una major consciència i acció entorn dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Dividits en grups l’alumnat ha exposat les seues propostes sobre mesures de sostenibilitat a Benaguasil, resultant guanyadora la idea “Gana reciclant”. una proposta per a instal·lar un punt de retorn d’envasos amb incentius per a les persones que reciclen.

En la clausura ha estat el regidor de Projectes Europeus, Stephane Soriano, qui s’ha mostrat satisfet del desenvolupament del projecte i la participació dels alumnes en aquest projecte que permetrà al grup guanyador viatjar a Brussel·les per a conéixer les institucions europees i, que Benaguasil ha dut a terme en resposta a la creixent demanda dels joves de participar en activitats d’aquest tipus.

També han sigut presents diversos regidors, l’alcalde així com professorat de l’institut i la directora del centre, destacant tots ells l’alt nivell i la qualitat de les propostes presentades.

Amb aquesta jornada es clausura aquest projecte que durant els últims mesos s’ha desenvolupat amb l’IES Benaguasil i en el qual els equips participants han proposat iniciatives d’ajuda a la consecució de l’Agenda 2030 a Benaguasil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà