Benaguasil instal·la pictogrames per a informar a les persones amb TEA

ayuntamiento benaguasil

La cartelleria servirà per a identificar edificis, instal·lacions municipals i llocs d’interés

L’Ajuntament de Benaguasil ha començat a col·locar senyalística amb pictogrames en diferents edificis, instal·lacions municipals i llocs d’interés de la localitat per a facilitar la comunicació i l’accessibilitat cognitiva a persones amb trastorns de l’espectre autista.

A través d’aquesta cartelleria informativa, retolada en plaques de metacrilat amb vinil imprés, es dona visibilitat a la necessitat d’atendre les diferents necessitats de la ciutadania per a identificar de forma més fàcil les activitats i tasques que es desenvolupen en aquests.

En total seran 20 les senyalitzacions que es col·locaran a les portes d’edificis com l’Ajuntament, la reguarda de policia local, els edificis culturals i esportius però també en altres llocs com els centres escolars, l’església, el centre de salut, l’oficina de correus, l’estació de metro o les farmàcies.

Aquesta iniciativa forma part de les diferents accions dutes a terme des de l’Ajuntament per a millorar la integració social de persones amb autisme. En aquest sentit des del Consistori han apuntat que “amb la instal·lació d’aquests pictogrames dissenyats per a persones amb TEA i per a totes aquelles que tinguen alguna discapacitat o problema de comunicació, es pretén fer un Benaguasil més inclusiu i accessible per a tota la ciutadania”.

La senyalització s’ha realitzat d’acord amb els pictogrames de ARASAAC.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà