Benaguasil posa a punt el Centre Esportiu Hidrotermal de cara a la nova temporada

La instal·lació tornarà a obrir les seues portes a partir de setembre

L’Ajuntament de Benaguasil ha aprofitat la parada tècnica que es realitza a l’agost en el Centre Esportiu Hidrotermal per a efectuar una sèrie de tasques de posada a punt i millora de cara a la seua obertura al setembre. Així doncs, s’ha procedit al buidatge i neteja dels gots i abordat labors d’impermeabilització i rejuntada. Així mateix s’ha dut a terme l’adequació i sanejament del circuit d’aigües i el reajunte del gresite del spa.

Tots eixos treballs s’estan completant amb labors de manteniment habituals, entre les quals s’inclouen treballs de pintura i adequació de les sales, millores en els vestuaris, revisió de les màquines del gimnàs i adquisició de nova maquinària per a la sala de musculació i canvi de lluminàries en el pàrquing i voltants a llums led amb la finalitat de continuar avançant en l’eficiència energètica.

El regidor d’Esports, Rubén Araque, ha explicat que “aprofitem aquesta parada estival per a posar a punt les instal·lacions i que aquestes estiguen en perfectes condicions per al seu ús de cara a l’inici de la pròxima temporada”. Rubén ha recordat que la parada tècnica respon a la necessitat de “avaluar i revisar tota la instal·lació així com examinar el funcionament d’aquest complex que diàriament suporta l’ús de centenars de persones”.

Així mateix l’edil ha assenyalat que “des de l’Ajuntament, a través de l’àrea d’Esports, s’està realitzant una important labor, no sols amb el manteniment que es fa de les diferents instal·lacions esportives sinó amb les millores que es realitzen en les acarones tot l’any, complint així amb les expectatives que ens marquem perquè la qualitat siga una constant en l’esport en el nostre municipi”.

Després de l’aturada vacacional, el CDH obrirà les seues portes el pròxim 2 de setembre en el seu horari habitual.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà