L’atur a Benaguasil continua baixant i registra la millor dada dels últims 16 anys

Ayuntamiento de Benaguasil

Per seté mes consecutiu disminueixen les persones parades i la taxa d’atur baixa al 14,24%

La desocupació manté una tendència a la baixa a Benaguasil després de set mesos consecutius de baixada de la xifra de l’atur. Així es desprén de les dades publicades en el SEPE, els quals llancen que la localitat continua estant per davall de nivells de 2008.

Per sexe, la desocupació es redueix més en homes (329) que en dones (499); mentre que per grups d’edat és en el de menys de 25 anys en què es registra menor atur (49 persones). En el grup de 25 a 44 anys 283 persones; i en el grup de majors de 45 anys 496 persones.

Per sectors a data de juny de 2024, el de serveis (550) és el que registra major nombre d’aturats, seguit de la indústria (131) i de la construcció (80 i agricultura (22).

Des del govern municipal han assenyalat que les xifres del SEPE són optimistes encara que des de “l’Ajuntament continuarem realitzant actuacions en matèria d’ocupació per a disminuir l’atur i continuar creant llocs de treball, com són els programes d’ocupació, els cursos formatius i fonamentalment les polítiques impulsades per a atraure inversors comptant amb la col·laboració de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà