Aquests són els millors estudiants de Benaguasil

premios benaguasil

Han obtinguts les millors notes durant el curs 2023-2024

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de l’Àrea d’Educació, ha distingit als estudiants que han obtinguts les millors notes durant el curs escolar 2023-2024 en els centres educatius Asunción de La nostra Senyora, Luís Vives i IES Benaguasil, així com en el Conservatori de Música de la Unió Musical.

En aquesta XIII edició que reconeix l’esforç, treball i dedicació de l’alumnat, els premiats en l’etapa educativa de Primària han sigut Paula Blay *Rodenas, alumna del CEIP Luis Vives i Alex Casanova Gómez, Mireia Mestre *Arenes i *Dario Subiela Soler del centre Asunción de La nostra Senyora. En Secundària han sigut reconeguts Christian *Olmeda *Ramada, alumne de l’IES Benaguasil i Gabriel Arrué Faus, per part de l’Asunción. El premi al millor expedient acadèmic de Cicles Formatius ha recaigut en Joaquín Cano dels Àngels i Mario Benlloch Roig, tots dos del centre Asunción. Finalment Rogelio Pérez Gimeno, de l’IES, ha sigut reconegut amb el premi al millor expedient de batxiller.

Així mateix s’ha reconegut als alumnes empadronats a Benaguasil i que cursen els seus estudis en col·legis de fora de la localitat, recaient la felicitació en Maria Puchades *Puchau, per l’excel·lent expedient acadèmic obtingut en Batxiller.
Respecte al millor expedient de final de grau professional de música, impartit en el Conservatori Professional de Música de Benaguasil, el premi ha recaigut en Celia Plaza Zanón.

Tots ells han rebut un diploma acreditatiu així com un premi en metàl·lic per a recompensar l’esforç, la constància i el treball de cadascun dels premiats.
L’Alcalde Ximo Segarra juntament amb la regidor d’Educació, Rosa Cervera, feia lliurament d’aquests premis celebrats en la sala d’actes de l’Ajuntament. A més de l’alumnat i les seues famílies han estat també presents els equips directius i professorat dels centres educatius.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà