Benaguasil rep 88.744euros de ‘Territoris innovadors’

cartel benaguasil

S’implementarà el projecte BEXIT que preveu la digitalització del comerç local

La Conselleria d’Innovació, dins del Pla “Territoris Innovadors”, ha concedit a l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Benaguasil una ajuda de 88.744 euros amb la qual impulsar un projecte de digitalització per a dinamitzar el comerç local.

El projecte,denominat BEXIT (Benaguasil Expansió Tecnològica Innovadora) implementarà tecnologies avançades i solucions innovadores que potencien el comerç local, fomenten l’emprenedoria i milloren els serveis públics.

Les accions clau inclouen la creació d’una plataforma de promoció audiovisual per a comerciants, el desenvolupament d’un motor de cerca d’ajudes i subvencions, la implementació de solucions d’intel·ligència artificial per a l’atenció al client, i l’organització de programes de capacitació i assessorament per a emprenedors.

Tot això es presentarà als comerciants del municipi dilluns que ve en una reunió en la qual a més d’informar-los del projecte *BEXIT es tractarà també la campanya de bons comercials que un any més llança l’Ajuntament per a potenciar el comerç local.
La regidor de l’àrea, Patricia Merenciano, ha assenyalat que “aquesta concessió econòmica pretendeincrementar la visibilitat i competitivitat dels negocis locals, així com facilitar-los l’accés a recursos per a produir els seus continguts digitals, a més de suport financer per a emprenedors”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà