Benaguasil renova el conveni per a emetre el Carnet Jove

carnet jove

Poden sol·licitar-ho joves d’entre 14 i 30 anys

L’Ajuntament de Benaguasil ha signat un nou conveni de col·laboració amb l’IVAJ per a continuar emetent el Carnet Jove, dirigit als joves d’entre 14 i 30 anys.

Aquesta col·laboració entre totes dues entitats permet la sol·licitud de l’emissió de la targeta de manera física a l’Ajuntament, i com a novetat de manera en línia. Sol·licitant el carnet de manera en línia, la targeta s’obté en format digital en el móvil.si es prefereix en format físic, pot sol·licitar arreplegar-se a l’Ajuntament en ser punt de recollida de la targeta física del Carnet Jove.

La renovació del conveni per a l’emissió del Carnet Jove és un reflex del compromís de l’Ajuntament amb les polítiques de joventut, permetent-los gaudir d’un 10% de descompte en activitats i viatges dirigits a la joventut que estiguen organitzats per l’Ajuntament, així com d’un 10% de descompte en espectacles i esdeveniments culturals i en activitats esportives oferides pel Consistori i en tots aquells avantatges que poden consultar-se en la pàgina web de l’IVAJ.

La regidora de Joventut, Ana Aleixandre, ha assenyalat el bon acolliment d’aquest servei ja que “el nombre de joves que sol·liciten el Carnet Jove a Benaguasil ha anat en augment des que va començar la col·laboració entre l’Ajuntament i l’IVAJ, sent en l’últim any 103 els carnets emesos”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà