Galeria: homenatge a les falleres majors de la Comunitat Valenciana

Galeria 8 Fotos

L’acte de Benaguasil va reunir 29 juntes locals

Benaguasil ha acollit aquest cap de setmana l’acte d’homenatge i comiat a les falleres majors de la Comunitat Valenciana, organitzat per l’Ajuntament i la Junta Central Fallera.

Les Falleres Majors de València, Marina García i Maria Estela Arlandis, i les seues Corts d’Honor han presidit la cerimònia. Així mateix, la cita va comptar amb la presència de la Fallera Major de Benaguasil, Noemí Ferrer, la Fallera Major Infantil, Ainhara Sanabria i la seua Cort d’Honor, i del President Infantil, Asier Ortiz.

La jornada va començar amb un desdejuni faller en la plaça para les diferents delegacions i amb la posterior recepció a les 29 juntes locals vingudes de diferents localitats de la geografia valenciana, així com a les 10 comissions falleres de Benaguasil.

Després d’això les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor, juntament amb els representants de Junta Central Fallera, l’alcalde Ximo Segarra i la regidora de Festes, Ana Aleixandre, es van desplaçar fins a l’Ajuntament per a signar en el llibre d’honor i rebre l’escut d’or del municipi.

La jornada va continuar amb un pasacarrer fins a l’Auditori de la Unió Musical, on va tindre lloc l’acte protocol·lari d’intercanvi de fotografies, finalitzant l’esdeveniment amb una mascletà i un menjar de germanor.

La regidor de Falles, Ana Aleixandre, ha destacat el fet que “Benaguasil haja sigut l’amfitriona d’aquest esdeveniment tan important que ens ha situat en l’epicentre de la festa fallera i que ha suposat un revulsiu per a l’economia local donada les més de 700 persones que van assistir a l’esdeveniment”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà