Benaguasil: Jessica, Celeste i Aitor, proclamats màxims representants de les Falles 2025

fallas benaguasil 2025

A l’acte van assistir juntes locals falleres de poblacions veïnes i les comissions de Benaguasil

Benaguasil ha dut a terme aquest cap de setmana l’acte de proclamació de es Falleres Majors per al 2025, Jessica Condes Peris i Celeste Sena Navarro, i del president infantil Aitor Tarín Gimeno.

La jornada es va iniciar amb una cercavila en el qual les màximes representants de Benaguasil van ser acompanyades des de la Plaça Mariano Benlliure fins a les portes de l’Auditori de la Unió Musical per les comissions falleres i per juntes locals de poblacions veïnes, així com per les autoritats locals.

A les set de la vesprada donava principi l’esperat acte, Celeste i Aitor acompanyats per la presidenta de la JLF, Pepa Cano i per la regidor de Festes, Ana Aleixandre, pujaven a l’escenari per a rebre els atributs que els acrediten com els màxims representants dels xiquets de Benaguasil.

Després de rebre la banda de mans de la regidora de Festes va ser el moment de cridar a la seua cort d’honor formada per les xiquetes Xenia Peris, *Mariam Arnal, Paula Blay i el xiquet Izhan Carrasco.

fallas benaguasil 2025

Tot seguit va arribar el moment de proclamar a Jessica que, acompanyada per Pepa Cano i per l’alcalde, Ximo Segarra, va rebre la banda de Fallera Major de mans de l’alcalde i de la seua besàvia.

L’acte va continuar amb la presència en l’escenari de la seua cort d’honor formada per les joves Miriam Barberá, Carmen Campos, Aitana *Benjumeda, Alicia Camps i Kassandra Castillejo.

Proclamades totes va ser el moment de cridar a les juntes locals de Catarroja, Riba-roja, Picanya, La Vall d’Uixó, Montcada, La Pobla de Vallbona i Benicarló, a més de les 10 comissions falleres de Benaguasil.

La regidora de Falles i l’alcalde van tancar l’acte amb la imposició de l’escut d’or a Jessica, Celeste i Aitor, a qui van felicitar i van desitjar un regnat replet d’emocions, més en un any, el 2025, en el qual tal com va anunciar l’alcalde es compleixen 100 anys des que es va plantar la primera falla a Benaguasil.

Les notes de l’himne regional van posar el punt final a un dia molt emotiu en les vides de Jessica, Celeste i Aitor.

Després de la proclamació es dona el tret d’eixida al calendari faller de l’exercici 2024-25 que continuarà amb la presentació dels esbossos fallers el pròxim 23 de novembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà