La Biblioteca de Benaguasil, premi d’animació a la lectura María Moliner

biblioteca benaguasil

Està dotat amb 2.777 euros per a l’adquisició de llibres

La Biblioteca Municipal de Benaguasil ha sigut guardonada amb el premi María Moliner pel seu projecte d’animació a la lectura ‘La Biblioteca de Benaguasil, un lloc de trobada. Continuem creixent’.

El premi, atorgat pel Ministeri de Cultura i Esport en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), està dotat amb 2.777,7 euros que es destinaran a l’adquisició de llibres i reconeix les millors iniciatives d’animació lectora de les biblioteques públiques de municipis de menys de 50.000 habitants.

La regidora de Cultura, Rosa Cervera, *hafelicitado a la bibliotecària i *haseñalado que “el premi María Moliner reconeix l’aposta municipal per a fomentar la lectura i el treball que desenvolupa la Biblioteca per a ser el més dinàmica possible i desenvolupar activitats per a tots els col·lectius socials”.

En aquesta edició s’ha premiat la labor de 370 biblioteques d’entre les 640 presentades per dur a terme un programa únic que inclou les accions d’animació a la lectura, l’eficiència i labor bibliotecària, la integració social, així com programes per a fomentar l’ús de les noves tecnologies.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà