Les pistes de pàdel del poliesportiu de Benaguasil renoven la gespa

padel Benaguasil

Estaran llestes la setmana vinent

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d’Esports, està substituint la gespa artificial de dues pistes de pàdel del poliesportiu municipals per a millorar les seues prestacions i possibilitats d’ús.

Els treballs per a canviar la gespa artificial consisteixen en el desmuntatge de tots els elements de la pista, com ara pals i xarxes, per a així escometre la retirada de la gespa antiga i de les arenes i incorporar la nova gespa sintètica de 10 mil·límetres d’altura compost de flocs rectes de fibra 100% polipropilé.

El regidor d’Esports, Rubén Araque, ha visitat les instal·lacions per a comprovar l’avanç dels treballs que s’emmarquen en el Pla d’Inversions de la Diputació de València. “Aquesta renovació deixa en perfecte estat d’ús aquestes pistes que, pel seu elevat ús i el pas del temps des de la seua construcció, requerien d’una actuació d’aquest tipus”.

L’edil ha assenyalat que “amb aquesta actuació ja es troben totes les pistes de joc, tant de pàdel com de tenis reformades, continuant amb el compromís de renovar les infraestructures esportives i d’oferir bons serveis esportius”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà