Abdelmajid Elhissouf i Laura Domene baten el rècord de la Pujada a la Montieleta

pujada a la montieleta

La carrera de Benaguasil reuneix 426 corredors

Benaguasil va tornar a viure una vesprada màgica de running dissabte passat en la Pujada a la Montieleta, una carrera que enguany compleix la seua XVII edició i en la qual van participar 426 corredors.

El tret d’eixida es va produir a les 18:30 hores des de l’Avinguda, transcorrent la carrera per un ferm mixt, inicialment urbà que va portar als participants fins al Santuari de Montiel i per camins d’horta per a tornar de nou a l’Avinguda, lloc en el qual es va situar també la meta.

El primer corredor a travessar la línia de meta va ser Abdelmajid Elhissouf, amb un temps de 00.32:01 mientras que en la categoria femenina va ser Laura Domene qui es va aconseguir amb la primera posició amb un temps de 00.37:36, aconseguint tots dos corredors batre el rècord de la prova.

Respecte als corredors locals, Javi Domínguez que va marcar un temps de 00.36:38 i Cristina Villarroya (00.51:31) van ser els primers a travessar la meta.

Com és habitual en aquest esdeveniment, es va registrar en tot moment un gran ambient, tant per l’alta participació d’atletes, com per la presència de nombrosos veïns i aficionats, que van voler gaudir de la carrera en directe, i animar també als participants en aquesta, aconseguint convertir aquesta cita en una autèntica festa de l’esport.

Després de finalitzar la prova, es va procedir al lliurament de trofeus per part de les autoritats locals als tres primers classificats de cada categoria i a l’equip més nombrós, entre altres premis.

La carrera de 10kms de distància, està inclosa en el Circuit de Carreras Populares de la Diputació de València i va ser organitzada pel club ACPL amb el patrocini de l’Ajuntament i dels col·laboradors una distància de 10K.