Benissanó tanca les festes patronals amb un gran èxit de participació

fiestas benissano

Com és habitual, el passat 10 de setembre, amb la “processó del foc” en honor a Sant Josep es donaren per finalitzades les festes patronals de Benissanó corresponents a l’any 2024.

Les festes d’enguany, han estat organitzades per la regidoria de festes de l’Ajuntament de Benissanó junt amb la clavaria de Sant Josep (els jóvens).
Durant les festes, els veïns de Benissanó han pogut gaudir de música, focs artificials, bous, balls, actes religiosos, activitats infantils, entre altres activitats.

La pluja va fer acte de presència durant la jornada festiva del 7 de setembre i va obligar a suspendre la verbena programada per al dia de la vespra.

“Les festes d’enguany han estat un èxit d’organització i participació, transcorrent totes elles en absoluta normalitat i portant la festa al carrer per al gaudi de tots els veïns: majors i xiquets”, ha valorat Rafa Navarro, regidor de Festes de l’Ajuntament de Benissanó. El regidor socialista ha agraït públicament a tots els col·lectius veïnals, penyes i associacions que han participat i col·laborat en les festes patronals de la localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà