Bétera digitalitza les escoletes municipals

escoletes Bétera

L’Ajuntament ha entregat tablets a Xiquets i Josefa Guardiola 

L’Escoleta Josefa Guardiola i l’ Escoleta Xiquets treballen aquest curs 2024-2025 amb les prestacions que ofereixen les cinc tablets que la regidoria de Noves Tecnologies ha posat a punt i ha entregat hui.

“Aquest és un valor afegit per al treball diari de l’equip docent de les nostres Escoletes Municipals. Gràcies a aquestes tablets modernitzem i digitalitzem les escoletes en una ferma aposta per la millora de la gestió de la comunicació amb les famílies”, ha incidit l’alcaldessa Elia Verdevío.

A més a aquestes tablets l’àrea de Noves Tecnologies els ha instal·lat la plataforma Baby Control, una aplicació que permet als equips docents d’ambdues Escoletes interactuar amb les famílies, realitzar informes individualitzats, agendar activitats, enviar missatges, enviar contingut audiovisual instantani, informar sobre els menús de menjars i les activitats extraescolars així com enviar circulars, entre moltes altres tasques.

El regidor d’Educació, Manuel Chover, ha valorat que “aquesta iniciativa suposa un salt qualitatiu per a nostres Escoletes Municipals. Volem oferir una millor i major atenció personalitzada a les famílies i amb eines com aquestes agilitzem el procés de comunicació”.

Innovació educativa

Aquesta iniciativa sorgeix gràcies a la inquietud de les mestres de les escoletes per optimitzar els processos comunicatius buscant en tot moment mantindre un contacte més àgil, amé i ràpid amb les famílies “és essencial que els pares, mares i tutors estiguen informats del dia a dia dels seus fills i amb aquestes tablets i aquesta aplicació aconseguim aquest objectiu”, ha destacat Manuel Chover.

Les famílies poden tindre una informació diària i personalitzada dels seus fills i filles en qualsevol moment del dia i des de qualsevol lloc accedint a l’aplicació des d’un mòbil, ordinador o tablet.

Un avantatge que permet la informació al moment que l’agenda i la circular en paper no tenen, al mateix temps que estalvia recursos a l’administració pública. Un gran avanç per a l’equip docent que aquest curs tindrà un contacte més directe amb les famílies dels escolars deJosefa Guardiola i de Xiquets.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà