Nous jupetins antibales per a la Policia Local de Bétera

policia local betera

Es renovaran alguns que posseeixen els 44 policies i es deixaran en reserva la resta

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana, ha dotat amb 10 nous jupetins antibales als seus agents.

“Invertir en la seguretat dels nostres agents és primordial”, ha afirmat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, qui ha posat en valor el treball de la regidoria de Seguretat Ciutadana “per treballar a favor d’una Bétera més segura gràcies a la professionalització i els recursos que està implementant en el cos”.

Les noves peces garanteixen la seguretat dels agents i són ergonòmiques referent al pes i a la flexibilitat el que els permet desenvolupar el seu treball amb total normalitat així ho ha pogut comprovar aquest mateix matí l’Alcaldessa al costat del regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez i l’Inspector Cap de la Policia Local de Bétera, Juan Antonio Segura.

En total s’han adquirit 10 jupetins com a eina fonamental per a minimitzar el perill i garantir la màxima seguretat dels policies locals. En concret, i tal com ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana “s’han adquirit 5 jupetins per a home i 5 jupetins per a dona”.

El cos de la Policia Local de Bétera, compta ja amb un total de 54 jupetins. “Encara que amb la incorporació d’aquests 10 nous es renovaran alguns dels actuals i es reservaran per a futures necessitats la resta”, ha apuntat Manuel Pérez.

Aquestes noves peces de protecció contra armes de foc tenen com a objectiu cobrir la necessitat de protegir els agents de la Policia Local davant situacions de perill en l’exercici de les seues funcions. “Treballem per a garantir que la nostra Policia preste un servei diari amb una seguretat concorde a les possibles contingències actuals”, ha destacat el regidor qui ha recordat que “Espanya es troba en l’actualitat amb un nivell reforçat d’alerta antiterrorista de nivell IV”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà