Bétera celebra el Mes del Major

mes del mayor Betera

Amb activitats al llarg de tot el mes d’octubre

L’Ajuntament de Bétera ha possat en marxa una infinitat d’activitats amb les quals commemora el Dia Internacional de les Persones d’Edat que se celebra l’1 d’octubre.

El dimarts 1 d’octubre, de 10:30 a 11:30 hores tindrà lloc el Taller Intergeneracional de Poesia un matí d’inspiració on la poesia és la protagonista.

El dimecres 2 i 16 d’octubre de 17 a 19:30 hores, majors, joves i xiquets es posaran enfront dels fogons per a aprendre a cuinar. El “Taller ensenya als joves a cuinar” permetrà als participants sènior ensenyar a fer receptes als adolescents en dues vesprades.

El dilluns 21 d’octubre s’ha organitzat en horari de 17 a 19 hores el “Taller Intergeneracional d’Artteràpia” dirigit a xiquets majors de 12 anys els qui, al costat dels majors, experimentaran el procés creatiu i artístic. De tal manera, que totes dues generacions podran expressar-se i compartir bons moments entorn de l’art.

Per a finalitzar, el dijous 31 de 10 a 11 hores l’edifici de la Penya acollirà el “Taller Intergeneracional d’Intel·ligència Artificial” on els més joves introduiran als més majors en l’aprenentatge interactiu.

Més activitats

Al seu torn, s’han organitzat més activitats que omplin l’agenda del mes d’octubre. Tots els dimecres i divendres del mes, els majors poden participar en una Caminata Saludable de 10 a 11 hores que recorrerà els carrers de Bétera.

El dimarts dia 8, de 11 a 12 hores comença un Taller de Retrat Fotogràfic als jardins de Casa Nebot que es complementa amb el Taller de Cianotípia del dimarts 15 de 12 a 13 hores en l’edifici de la Penya. Dos tallers dirigits als amants de la fotografia que gaudiran, al seu torn, d’aquesta tècnica artesanal d’impressió amb la qual obtindran els retrats que han fotografiat prèviament.

El dimarts 15 d’octubre l’Aula Jove acollirà a les 10 hores un Taller de Risoteràpia. Mentre que el dijous 17 de 10 a 12 hores tindrà lloc un taller de bon tracte a les persones majors.

L’àrea de Drets Socials també ha organitzat un taller de ball en línia el dilluns 21 de 10 a 11 hores, un taller de gimnàstica el dimecres 23 de 10 a 11 hores i un taller de Fit Flamenc de 9 a 10 hores, que es duran a terme en el poliesportiu.

El Mes del Major acabarà amb l’Acte de Clausura i les Bodes d’Or d’aquells matrimonis que celebren 50 anys de casats el divendres 25 a les 17:30 hores a la Casa de la Cultura.

Per a participar en totes les activitats cal inscriure’s prèviament. Tal com indica el programa de mà, unes activitats necessiten inscripció a través del WhatsApp 699939256, mentre que unes altres, requereixen inscripció en Casa Nebot en horari de 11:30 a 13 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà