Avancen a bon ritme les obres del Espai Jove i d’Igualtat de Bétera

espai jove betera

A final d’any les obres estaran executades en un 50%

L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat de la regidora de Joventut, Diana Zaragozá i la regidora de Dona i Igualtat, Marisa Martínez, i membres de l’equip de govern municipal han visitat hui el futur Espai Jove i d’Igualtat situat en el carrer La Creu.

Els treballs se centren ara mateix en el muntatge de l’estructura prefabricada de formigó per a, posteriorment, procedir amb l’estructura d’acer, un procés que en finalitzar deixarà veure ja aquest edifici que comptarà amb dues plantes i 774,43 m².

La planta baixa, dedicada als joves, albergarà dependències com una aula d’informàtica, una cuina, una sala lúdica així com una gran sala multiusos, entre altres espais. “Amb l’execució de les obres ja anem intuint com serà aquest edifici que ens permetrà aglutinar als joves beterenses creant un espai propi per a ells”, ha afirmat Zaragozá.

Mentre que la primera planta estarà dedicada a l’apoderament de les dones de Bétera i serà l’espai on se situaran les associacions de dones del municipi i se celebraran múltiples activitats programades des de la regidoria i les associacions que, tal com ha comentat Marisa Martínez, “serà un gran espai on posar en valor la posició de les dones en tots els àmbits potenciant així la cohesió social a Bétera”.

Un edifici molt pensat pel Consistori que busca la convivència ciutadana i el foment entre els més joves del principi d’equitat que reforce la igualtat efectiva entre homes i dones en el municipi.

Tal com s’ha pogut comprovar hui, les obres avancen a bon ritme i previsiblement a final d’enguany els treballs estiguen executats en un 50%.

“Invertim en infraestructures de futur amb aquest espai tan demandat que en 2025 serà una realitat i que revitalitzarà aquesta zona del municipi al costat del futur Parc de les Alfàbegues”, ha explicat la primer edil durant la visita.

El Castell de Bétera present

Aquest modern i innovador espai de més de 3.000 metres quadrats s’està construint amb un tancament exterior que s’està realitzant amb un panell prefabricat de formigó que porta un dibuix que recrea la silueta del Castell de Bétera.

Una figura que s’ha aconseguit mitjançant una combinació de textures en els acabats del panell, llis i abujardat, gràcies a l’adhesió de l’encofrat d’una planxa plàstica amb textura tallada amb la silueta del Castell.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà